Suomen Valmentajat ja TE3 koulutusyhteistyöhön

14.10.2020

Suomen Valmentajat ja TE3 ovat sopineet koulutusyhteistyöstä. TE3 on suomalainen liikuntateknologian osaaja, joka tarjoaa liikkuvuustestaukseen sekä liikkeen analyysiin valmentajille hyvin soveltuvan työkalun.

- Suomessa tehdään innovatiivisia teknologiaratkaisuja, joista valmentajat voivat hyötyä. Olen erittäin innoissani siitä, että pääsemme TE3:n kanssa viemään heidän edistyksellistä työkaluaan ja siihen liittyvää osaamistaan valmentajien tietoisuuteen, toteaa Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen yhteistyöstä.

Yhteistyön tarkoituksena on tuottaa valmentajille lisää osaamista siitä, kuinka toteuttaa systemaattisesti sekä luotettavasti liikkeen analysointia ja liikkuvuuden mittaamista.

- Tämä osa-alue on mielestäni hieman unohdettu asia harjoittelussa ja valmennuksessa. Erityisesti nuorten urheilijoiden vammat ovat lisääntyneet viime aikoina huolestuttavasti ja yhtenä syynä on varmastikin puutteellinen liikkeen hallinta sekä liikkuvuuden haasteet, toteaa Suomen Valmentajien valmentajakoulutuksen asiantuntija Eero Simojoki.

- On hienoa päästä yhteistyöhön Suomen Valmentajien kanssa, joka omaa samaa arvomaailmaa kanssamme ja haluaa viedä eteenpäin jo ennestään vahvaa valmennusta Suomessa. Olemme kehittäneet liikkeen laadun analysointia alan kansainvälisten huippuammattilaisten kanssa jo vuosia ja haluamme nyt tuoda tämän tietotaidon ja teknologian suomalaiseen valmennukseen eturintamassa, jatkaa TE3 Oy:n toinen perustaja ja toimitusjohtaja Ari Laakkonen.

Sopimuksen myötä TE3 tulee näkymään Suomen Valmentajien koulutustoiminnassa omalla osaamisalueellaan. Konkreettiset ensimmäiset toimet ovat 29.10. järjestettävät webinaarit suomeksi ja ruotsiksi. Yhteistyö näkyy myös Suomen Valmentajien viestinnässä.

Lisätietoja: te3mobility.com