Suomen Valmentajat kokoaa nyrkkeilyvalmentajat yhteen

25.3.2021

Suomen Valmentajat uuden strategiansa mukaan on urheiluvalmentajien joukkueen kapteeni, joka kokoaa joukkueen yhteen ja auttaa sen jäseniä kehittämään osaamistaan, menestymään ja saamaan arvostusta. Uutena lajiyhteisönä valmentajajoukkueeseen liittyi Nyrkkeilyliiton alaisuudessa toimiva Nyrkkeilyvalmentajakerho.

Nyrkkeilyvalmentajakerhon tarkoituksena on lajin valmennusosaamisen vahvistaminen ja yhteisöllisyyden kasvattaminen. Tarkoituksiin kuuluu myös nyrkkeilyvalmentajien aseman sekä valmennustyön arvostuksen kehittäminen. Tätä tehdään yhteistyössä Nyrkkeilyvalmentajakerhon, Nyrkkeilyliiton ja Suomen Valmentajien kesken.

Nyrkkeilyvalmentajakerhoon voivat liittyä tehdyn yhteistyösopimuksen myötä kaikki Suomen Nyrkkeilyliiton toimitsija- tai kilpailulisenssin omaavat henkilöt, jotka ovat Suomen Valmentajat ry:n jäseniä. Molemmat jäsenyydet sisältävän jäsenmaksun vuosihinta on 59 €.

Uusille jäsenille tämä tarkoittaa sitä, että liittyminen tapahtuu osoitteessa www.suomenvalmentajat.fi/jasenyys/jaseneksi-liittymislomake/. Täyttäessä lomaketta valitaan jäsenlajiksi henkilöjäsenyys (tai Saval-jäsenyys, jos valmentajan ammattiliitto on Suomen Ammattivalmentajat SAVAL), ensisijainen jäsenyys valikosta Nyrkkeilyvalmentajakerho ja loput tiedot sen mukaan, mitä kysytään.

Nyrkkeilyvalmentaja, joka on jo Suomen Valmentajien jäsen ja haluaa kuulua myös Nyrkkeilyvalmentajakerhoon, ilmoittaa halustaan liittyä lajiyhteisöön sähköpostilla osoitteeseen jasenrekisteri@suomenvalmentajat.fi.

Nyrkkeilyvalmentajakerho aloittaa toimintansa myöhemmin keväällä. Mukaan voi jo liittyä nyt, jolloin saa Suomen Valmentajien jäsenedut jo käyttöönsä. Suomen Valmentajien jäseneduista tunnetuin on viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Valmentaja-lehti. Jäsenenä saa myös mm. sähköisen uutiskirjeen e-Valmentajan 12-15 kertaa vuodessa ja valmentajille suunnattuja jatko- ja täydennyskoulutuksia jäsenhintaan.