Suomen Valmentajien ensimmäinen Coach Webinaari pidettiin onnistuneesti

19.5.2020

Suomen Valmentajien ensimmäisen webinaarin piti fysiikkavalmentaja Tommi Paavola aiheesta liikkeen periaatteet fysiikkavalmennuksessa. Paavola on toiminut Discover Movement yrityksensä kautta yli 20 vuotta Amerikassa eri lajien urheilijoiden fysiikkavalmentajana ja myös aktiivisesti Suomen Valmentajien koulutustoiminnan kehittäjänä.

Webinaarin aloitti Suomen Valmentajien valmentajakoulutuksen asiantuntija Eero Simoki lyhyellä yhdistyksen esittelyllä. Sen jälkeen siirryttiin Paavolan osuuteen, jossa hän kävi läpi ihmisliikkeen periaatteita fysiikkaharjoittelussa. Aiheeseen liittyen asiaa oli reilusti, joten webinaari venyi suunnitellusta tunnista lähes puoleentoista tuntiin. Aihe kiinnosti monia, sillä osallistujia oli yhteensä 350 henkilöä.

Webinaari sai paljon positiivista palautetta ja Simojoki oli tyytyväinen kokonaisuuteen.

- Mielestäni ensimmäiseksi webinaariksi onnistunut. Toivotaan, että valmentajat saivat ajatuksia omaan tekemiseen. Hyvää palautetta tuli!

Suomen Valmentajien jäsenenä pääset katsomaan webinaaritallenteen jäsenhuoneesta! Mikäli et ole vielä jäsen, niin voit liittyä tästä!

Tilaa itsellesi Tommi Paavola – Ihmisliikkeen periaatteet fysiikkaharjoittelussa -kirja, johon hän on koonnut ihmisliikkeen periaatteita, fyysisen harjoittelun menetelmiä ja käytännön esimerkkejä. Huom! 25 euroa sis. postituskulut Suomessa - Luottokorttimaksu Paypal-palvelun kautta.

Coach Webinaari saa jatkoa!

Coach Webinaarin II osa (Coach Webinaari - Osallistava valmennus haastaa valmentajan ja urheilijan) tarjoaa valmentajalle ajatuksia oman valmentamisen, valmennuksen toimintatapojen sekä valmennusfilosofian kehittämiseen. Tässä 75 minuutin mittaisessa ilmaisessa webinaarissa Kirsi "Kipi" Hämäläinen ja Pulmu Puonti jakavat monipuolista ja pitkäaikaista kokemustaan osallistavan valmennuksen periaatteista sekä toteuttamistavoista. Kirsi Hämäläinen (LitT) toimii Olympiakomitean valmennusosaamisen kehittäjänä ja on erittäin arvostettu asiantuntija myös kansainvälisesti. Pulmu Puonti (LitK) on pitkä linjan ammattivalmentaja ja toimii päivätyönsä ohella Olarin Voimistelijoiden valmentajana.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraathan meitä jo sosiaalisessa mediassa FacebookInstagramTwitter ja YouTube!