Suomen Valmentajien ja Santasportin sopimus uusittiin

11.1.2024

Suomen Valmentajat ja Santasport Lapin Urheiluopisto aloittivat vuoden 2024 uusimalla yhteistyösopimuksen. Sopimus sisältää kirjauksia koulutus-, viestintä- ja markkinointiyhteistyöstä.

- Koronapandemian hellitettyä on aika suunnata katseita eteenpäin muun muassa koulutusten osalta. Valtakunnallisena yhdistyksenä haluamme jatko- ja täydennyskouluttaa valmentajia ja muita valmennusosaajia eri puolilla Suomea ja siihen tarvitsemme Santasportin kaltaisia yhteistyötahoja. On ilo jatkaa monipuolista yhteistyötä Santasportin kanssa, toteaa Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

Santasport Lapin Urheiluopisto Rovaniemellä tarjoaa monipuolisia liikunta-alan koulutuksia, kuten esimerkiksi ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä useat lisä- ja täydennyskoulutukset. Suomen pohjoisin kesäyliopisto Lapin kesäyliopisto toimii myös Santasportin toimintaympäristössä.

Santasport Lapin Urheiluopiston valmennuskeskus tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat harjoittelu- ja leiriolosuhteet lajille kuin lajille. Uimahalli, urheiluhalli, jäähallit, palloiluhalli, nurmikentät sekä Ounasvaaran ulkoilu- ja hiihtoreitit takaavat onnistuneen lajileirin Rovaniemellä.

- Pohjoisena liikunnan ja valmennuksen koulutuskeskuksena yhteistyö Suomen Valmentajat ry:n kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, toteaa Santasport Lapin Urheiluopiston rehtori, tulosaluejohtaja Heikki Hannola.

- Yhdessä Suomen Valmentajat ry:n kanssa voimme entisestään kehittää liikunnan ja valmennuksen osaamista hyödyttämään jokaista liikkujaa ympäri Suomen. Toivotamme kaikki Suomen Valmentajien jäsenet tervetulleiksi Santaport Lapin Urheiluopistolle, niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä, Hannola jatkaa.

Suomen Valmentajien jäsenen kannalta sopimuksessa merkittävää on vähintään -15 % majoitusalennus valmentajan ja hänen perheenjäsentensä vapaa-ajanmatkoilla urheiluopistolla.

Suomen Valmentajilla on yhteistyösopimukset kaikkiaan yhdeksän eri urheiluopiston kanssa.

Kaikki ohjeet ja koodit jäsenalennuksien lunastamiseen löytyvät Jäsenhuoneesta.

Lisätietoa yhteistyöyrityksistä löydät täältä.