Suomen Valmentajien ja VK-Kustannuksen yhteistyö tiivistyy

25.11.2020

Suomen Valmentajat ja VK-Kustannus ovat jatkaneet yhteistyötään viisivuotisella pääkumppanuustason sopimuksella. Yhteistyön ydin on valmentajien osaamisen lisääminen suomenkielisen valmennuskirjallisuuden avulla.

VK-Kustannuksen valmennuskirjat näkyvät laajasti Suomen Valmentajien toiminnassa tulevina vuosina. Etenkin yhdistyksen valmentajakoulutuksissa yhteistyö tiivistyy entisestään. Sen lisäksi, että kirjoja käytetään yhdistyksen koulutuksissa oppikirjoina, yhteistyötä tullaan tiivistämään myös koulutusten sisältöjen osalta.

- On hienoa päästä jatkamaan yhteistä tekemistä pitkäaikaisen kumppanin kanssa. Kirjoihin koottua valmennustietoutta voidaan yhdessä jalkauttaa entistäkin monipuolisemmin valmentajien keskuuteen, kertoo Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

Suomen Valmentajien jäsenille yhteistyö näyttäytyy kirjaesittelyinä, koulutussisältöinä ja pysyvänä jäsenetuna kirjojen hankintaan.

VK-Kustannus Oy näkeekin valmentajien oman yhdistyksen keskeiseksi toimijaksi urheilun saralla.

- VK-Kustannuksen kirjat koostuvat kuntoutuksen, liikunnan ja valmennuksen oppi- ja ammattikirjallisuudesta. Suomen Valmentajat ry:n kanssa tehtävän yhteistyön kautta tavoitetaan erinomaisesti urheiluvalmentajat. Lisäksi yhteistyön myötä tiedonkulku eri foorumeihin helpottuu ja tuotteista voidaan informoida esimerkiksi monissa lajiliittojen ja muiden tahojen valmentajakoulutuksissa, kertoo VK-Kustannuksen markkinointipäällikkö Aleksi Nikkinen.

Nyt tehty sopimus kattaa vuodet 2021-2015.