Suomen Valmentajien jäsen - Tervetuloa digikahveille!

22.3.2024

Järjestämme kevään 2024 aikana kaksi digikahvitilaisuutta jäsenistölle. Tapahtumat pidetään klo 9-10.30 Zoomin kautta. Tilaisuuksien aiheet on nostettu alkuvuonna toteutetusta jäsenkyselystä ja Meidän urheilun määrittelyvaiheen tuloksista. Tilaisuuksien alustajina toimivat koripallon U20 poikien maajoukkueen päävalmentaja Mikko Tupamäki ja Helsinki Rockettesin vastuuvalmentaja Kaisa Arrateig.

 

 

18.4. Kehittävän toimintakulttuurin luominen nuorten valmennuksessa – Mikko Tupamäki. Ilmoittaudu mukaan 16.4. mennessä täältä.

14.5. Menestyvän valmennustiimin rakentaminen ja johtaminen – Kaisa Arrateig. Ilmoittaudu mukaan 14.5. mennessä täältä

Mikko Tupamäki
Tupamäki on koulutukseltaan valmennus- ja testausopin maisteri. Hän on suorittanut FIBAn 5-tason valmentajalisenssin. Tällä hetkellä koripallon U20 poikien maajoukkueen päävalmentajana toimiva Tupamäki on toiminut ammatikseen useissa valmennuspäällikkö- ja valmennustehtävissä vuodesta 2004 alkaen mm.
-Suomen juniorimaajoukkueiden valmentajana U15, U16, U18 ja U20 ikäluokissa (2007-)
-Jyväskylä Basketball Academyn perustajajäsen ja päävalmentaja (2016-)
- Vilpas Vikingsin päävalmentajana korisliigassa (2011-2016).
Valmennustyön lisäksi hän opettaa Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa mm. valmennuksen johtamisen kursseja.

Kaisa Arrateig
Arrateig on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, jonka lisäksi hän suorittanut sekä valmennuksen että johtamisen erikoisammattitutkinnot. Arrateig toimii Helsingin Taitoluisteluklubin huippu-urheilupolun johtajana ja Helsinki Rockettes -vastuuvalmentaja sekä Helsingin Taitoluisteluklubin muodostelmaluistelun valmennustiimin mentorina.