Jäsentietojesi tsekkauslista

14.10.2020

Vuonna 2018 voimaan tulleen Tietosuojalain perusteella jäsenellä on oikeus tarkistaa tietojensa oikeellisuus jäsenrekisterissä. Se myös kannattaa aika ajoin tehdä ja me mahdollistamme sen. Voit tehdä tarkistuksen, kun se sinulle parhaiten sopii. Vaikkapa juuri nyt, ettei se jää tekemättä.

Kirjaudu jäsenhuoneeseen

Linkin painamisen jälkeen kirjautumiseen tarvitset jäsennumeron, jonka löydät sinulle lähetetystä jäsenkortista. Tämän jälkeen kirjaudut aikaisemmin tilaamallasi salasanalla tai tilaat itsellesi salasanan Tilaa uusi salasana -linkistä. Järjestelmä pyytää sinua antamaan sähköpostiosoitteen, johon salasana toimitetaan. Saat salasanan sähköpostiisi ja pääset etenemään kirjautumisessa.

Mikäli salasanan tilaaminen ei onnistu, sinulta joko puuttuu sähköpostiosoite rekisteristä tai siellä on joku muu osoite, kuin se, mihin salasanaa yrität tilata. Tällöin lähetä sähköpostiosoitteesi viestillä osoitteeseen toimisto@suomenvalmentajat.fi. Lisäämme sen rekisteritietoihisi ja näin pääset tarkastamaan tietosi.

Mene Omat tiedot -lomakkeelle

Jäsenhuoneessa tietoihisi pääset yläpalkissa olevan Omat tiedot -linkin kautta. Osan tiedoista voit muuttaa itse. Kenttien taustavärin ollessa harmaana, et voi muuttaa niitä, jolloin tietojen muuttamisesta ota yhteys toimisto@suomenvalmentajat.fi.

Saadaksesi kaikki tietosi ajan tasalle, helpotamme tarkistustasi alla olevalla tsekkauslistalla.

Postiosoite

Postiosoitteesi kirjautuu maistraatista oikeaksi rekisteriimme parin viikon viiveellä. Käytössämme on postiosoitteen muutospalvelu, jonka vuoksi et itse pääse muuttamaan osoitetietojasi. Mikäli olet kieltänyt osoitteen luovuttamisen, toimita voimassa oleva osoitteesi toimiston sähköpostiin.

Syntymäaika

Tieto tarvitaan tehdessämme Opetus- ja kulttuuriministeriölle valtionavustuksen raportoinnissa vaadittavaa jäsenistön ikäjakaumaa. Tietoa tarvitaan myös osoitteen muutospalvelun yksilöinnissä, jotta oikealle henkilölle saadaan oikea osoite.

Valmentajakoulutus

Tämän tiedon voit halutessasi lisätä. Se antaa meille tärkeää tietoa, jotta voimme kohdentaa informaatiotamme tarvittaessa oikealle kohderyhmälle.

Puhelinnumero

Kiireellisessä viestinnässä käytämme tekstiviestiä. Puhelinnumero on tärkeä myös lajiyhteisöviestinnän kannalta. Kirjaa se muotoon +358 ja puhelinnumero ilman ensimmäistä nollaa. 

Sähköposti

Jos haluat muuttaa tiedoissa olevan sähköpostiosoitteen joksikin toiseksi, voit sen tehdä. Sähköpostia tarvitaan sen vuoksi, että saat informaation, jota Suomen Valmentajat ja lajiyhteisösi sähköpostitse lähettää.

Jäsenyydet

Tiedoissa lukee sen lajiyhteisön jäsenyys, jonka jäsenenä olet tällä hetkellä. Jos olet luullut olevasi oman lajisi lajiyhteisössä ja huomaat, ettet olekaan, ota yhteyttä toimistoon.

Laskut - Tee e-laskusopimus verkkopankissasi!

Omissa tiedoissasi näkyvät kaikki nykyisen rekisteriohjelmiston aikana sinulle lähetetyt laskut pdf-tiedostoina.

Nyt on oikea aika tehdä e-laskusopimus ensi ja tulevia vuosia varten. Siihen tarvitset tämän vuoden jäsenmaksulaskun tietoja ja voit ne käydä Laskut-osiossa katsomassa. E-laskusopimuksen tekemisen jälkeen ensi vuoden lasku tulee verkkopankkiisi vaivattomasti ja varmasti.

Osallistumiset

Jos olet osallistunut johonkin Suomen Valmentajien järjestämään koulutukseen tai muuhun tapahtumaan, myös niistä tiedot näkyvät Jäsenhuoneen Omat tiedot -tarkastelussa.

Kiitos, että pidät rekisteritietosi ajan tasalla!