Tanhuvaara mukaan yhteistyöopistojen joukkoon

18.1.2021

Suomen Valmentajilla on yhteistyösopimukset nyt kaikkiaan yhdeksän eri urheiluopiston kanssa, kun Tanhuvaaran Urheiluopisto liittyy yhteistyöopistojen joukkoon. Sopimus sisältää muiden opistosopimusten tapaan kirjauksia koulutus-, viestintä- ja markkinointiyhteistyöstä.

- On hienoa saada Tanhuvaaran Urheiluopisto yhteistyöopistojen joukkoon. Haluamme toimia valtakunnallisesti eri puolilla Suomea ja Tanhuvaaran myötä verkostomme vahvistuu Savonlinnan ja sitä kautta laajemminkin Itä-Suomen suuntaan, iloitsee Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

- Tanhuvaaran Urheiluopisto on toiminut Itä-Suomalaisena harjoitus-, koulutus-, ja valmennuskeskuksena. Haluamme tiivistää yhteistyötä Suomen Valmentajien kanssa. Tämä sopimus on tärkeä mahdollistaen entistä paremmin kehittää Tanhuvaaran roolia sekä kilpaurheilun että myös vapaa-ajan liikuntamatkailun keskuksena, ja olla edesauttamassa valmentajien osaamista ja tiiviimpää keskinäistä yhteistyötä, kommentoi myyntipäällikkö Matti Saarikorpi Tanhuvaarasta.

Suomen Valmentajien jäsenen kannalta sopimuksessa merkittävää on vähintään -15 % majoitusalennus valmentajan ja hänen perheenjäsentensä vapaa-ajanmatkoilla urheiluopistolla.

- Tervetuloa Tanhuvaaraan nauttimaan liikunnan antamasta hyvinvoinnista!, Saarikorpi toivottaa.

Kaikki ohjeet ja koodit jäsenalennuksien lunastamiseen löytyvät Jäsenhuoneesta.

Lisätietoa yhteistyöyrityksistä löydät täältä