Valmentajaklinikkakiertue 5 kaupunkia: Taitoharjoittelu, kehonhallinta ja taidon opettaminen – TAITOC

16.2.2024

Suomen Valmentajat ja Taitoc järjestävät yhdessä viisi paikkakuntaa käsittävän Valmentajaklinikkakoulutuskiertueen, jonka aiheena taitoharjoittelu, kehonhallinta ja taidon opettaminen. Taitoharjoittelu osana lasten ja nuorten valmennusta on tärkeä osa-alue motoristen taitojen kehittämisessä ja se luo pohjan lajitaitojen oppimiselle. Valmentajaklinikat toteutetaan nykyaikaisesti ns. hybiriditoteutuksena sisältäen: 3 tunnin etäteoriaosuus + 4 tunnin käytännön lähiopetusosuus.Koulutuksen sisältö

Valmentajaklinikkakoulutus tarjoaa monipuoliset motoristen taitojen opettamisen työkalut sekä liikepankin. Koulutuksesta saat osaamista lasten, nuorten ja jopa huippu-urheilijoiden monipuolisen yleistaitoharjoittelun toteuttamiseen sekä motoristen taitojen ja kehonhallinnan kehittymisen arvioimiseen. Lue koulutuksen sisällöstä lisää paikkakuntasi koulutusilmoituksesta.

Valmentajaklinikan toteutus:
Koulutuksen kesto on seitsemän (7) tuntia, joista kolme (3) tuntia teoriaa ja neljä (4) tuntia käytännön demoa/harjoittelua. 

Kohderyhmä:
Koulutus soveltuu ensisijaisesti lasten ja nuorten valmennuksen parissa työskenteleville valmentajille sekä juniori ja valmennuspäälliköille, mutta toimii kaikille liikunnan ja urheilun parissa toimiville fysiikkavalmentajille, liikunnanohjaajille, fysioterapeuteille, liikuntaa opettaville ja kaikille muille taitoharjoittelusta kiinnostuneille.

Ajankohta/koulutuspäivät
Tämä valmentajaklinikkakoulutus sisältää siis teoriaosuuden (3h) ja käytännön osuuden (4h), jotka toteutetaan eri päivinä.

Teoriakoulutuspäivä 6.5.2024 klo 16.30-19.30
Valmentajaklinikan teoriaosuus järjestetään etäopetuksena ZOOM sovelluksen kautta. Mikäli teoriaosuuteen osallistuminen on mahdotonta aikataulujen takia, niin mahdollisuutena on kuunnella luentotallenne.

Käytännön koulutuspäivät 4 h, kiertueen koulutuspaikkakunnat:
Klikkaa kaupungin linkkiä päästäksesi koulutuksen lisätietoihin ja ilmoittautumiseen!
Turku 16.5. klo 17.00-21.00
Tampere 17.5. klo 17.00-21.00
Mikkeli 18.5. klo 10.00-14.00
Kouvola 19.5. klo 10.00-14.00
Helsinki 20.5. klo 17.00-21.00
 
Hinta:
- 50 € Suomen valmentajien jäsenet
- 75 € ei jäsenet

Ilmoittautuminen:
3.5. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta (klikkaa koulutuskaupungin linkkiä). Ilmoittaudu heti, sillä koulutuksiin mahtuu 20/kaupunki mukaan.