Valmentajaklinikkakiertue: Taitoharjoittelu, kehonhallinta ja taidon opettaminen – TAITOC

10.3.2023

Suomen Valmentajat ja Taitoc järjestävät yhdessä 11 paikkakuntaa käsittävän Valmentajaklinikkakoulutuskiertueen, jonka aiheena taitoharjoittelu, kehonhallinta ja taidon opettaminen. Taitoharjoittelu osana lasten ja nuorten valmennusta on tärkeä osa-alue motoristen taitojen kehittämisessä ja se luo pohjan lajitaitojen oppimiselle. Valmentajaklinikat toteutetaan nykyaikaisesti ns. hybiridi toteutuksena sisältäen: 3 tunnin etäteoriaosuus + 4 tunnin käytännön läpiopetusosuus.


Koulutuksen sisältö

Valmentajaklinikkakoulutus tarjoaa monipuoliset motoristen taitojen opettamisen työkalut sekä liikepankin. Koulutuksesta saat osaamista lasten, nuorten ja jopa huippu-urheilijoiden monipuolisen yleistaitoharjoittelun toteuttamiseen sekä motoristen taitojen ja kehonhallinnan kehittymisen arvioimiseen. Lue koulutuksen sisällöstä lisää paikkakuntasi koulutusilmoituksesta.

Valmentajaklinikan toteutus:
Koulutuksen kesto on seitsemän (7) tuntia, joista kolme (3) tuntia teoriaa ja neljä (4) tuntia käytännön demoa/harjoittelua. 

Kohderyhmä:
Koulutus soveltuu ensisijaisesti lasten ja nuorten valmennuksen parissa työskenteleville, mutta toimii kaikille liikunnan ja urheilun parissa toimiville fysiikkavalmentajille, liikunnanohjaajille, fysioterapeuteille, liikuntaa opettaville ja kaikille muille taitoharjoittelusta kiinnostuneille.

Ajankohta/koulutuspäivät
Tämä valmentajaklinikkakoulutus sisältää siis teoriaosuuden (3h) ja käytännön osuuden (4h), jotka toteutetaan eri päivinä.
TEORIAOSUUSPÄIVÄT ON JO PIDETTY, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA VIELÄ KÄYTÄNNÖN OSUUTEEN JA SUORITTAA TEORIAOSUUDEN KUUNTELEMALLA LUENTOTALLENTEEN. SAAT LUENTOTALLENTEEN LINKIN SÄHKÖPOSTIIN, KUN OLET ILMOITTAUTUNUT KOULUTUKSEEN.

Käytännön koulutuspäivät 4 h, kiertueen koulutuspaikkakunnat:
Klikkaa kaupungin linkkiä päästäksesi koulutuksen lisätietoihin ja ilmoittautumiseen!
to 11.5. Vaasa, klo 17-21
pe 12.5. Seinäjoki, klo 17-21
la 13.5. Tampere, klo 11-15
ke 17.5. Lahti, klo 17-21
to 18.5. Jyväskylä, klo 10-14
pe 19.5. Kuopio, klo 17-21
la 20.5. Joensuu, klo 10-14
su 21.5. Lappeenranta, klo 10-14

Pohjois-Suomen kaupunkeihin (Kokkola, Kajaani, Oulu, Kemi, Rovaniemi) koulutukset järjestetään 2023 syksyllä.
 
Hinta:
- 45 € Suomen valmentajien jäsenet
- 65 € ei jäsenet

Ilmoittautuminen:
Klikkaa koulutuskaupunkia ja tee ilmoittautuminen sähköisen lomakkeen kautta.