Esittelyssä: Suomen Ringettevalmentajat ry

29.5.2015

Suomen Valmentajiin kuuluu 25 lajiyhteisöä. Suurin osa yhteisöistä on eri lajien valmentajat yhteen liittäviä ryhmiä ja jäsenet kuuluvat Suomen Valmentajien jäsenyyden ohella myös oman lajinsa valmentajien yhteisöön. Nyt esittelyssä on Suomen Ringettevalmentajat ry.

Suomen Ringettevalmentajat ry on yksi uusimmista Suomen Valmentajien valmentajayhteisöistä. Idea yhdistykselle syntyi Valmentaa kuin nainen -hankkeen myötä vuonna 2014 ja viralliseksi perustamispäiväksi kirjautui 6.11.2014.

Suomen Ringettevalmentajat ry:n tarkoituksena on tuoda yhteen suomalaiset ringettevalmentajat ja tarjota heille yhteinen keskustelu- ja yhteistyöfoorumi yli seurarajojen. Valmentajayhdistyksen toivotaan myös edistävän urheilijoiden siirtymistä valmentamaan. 

Suomen Ringettevalmentajat kannustaa ringettevalmentajia kouluttautumaan, kehittämään itseään sekä päivittämään tietojaan säännöllisesti, jotta suomalainen ringette saadaan pysymään huipputasolla.

Huhtikuun lopulle 2015 tultaessa 25 valmentajaa on liittynyt Suomen Ringettevalmentajien jäseneksi. Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Sini Forsblom.

- Toiminta on lähtenyt käyntiin suunnitellusti ja jäsenmäärä kasvaa tasaisesti. Toiminnan edetessä pyrimme huomioimaan jäsenistön toiveita siitä, mitä he toivovat yhdistykseltä. Ensimmäinen järjestämämme seminaari tulee olemaan syyskuun 12. päivä. Seminaari käsittelee aihetta ‘Yksilön valmentaminen joukkueessa’. Toivotamme tervetulleeksi myös muiden lajien valmentajat kuuntelemaan Marja Miettisen ja Lauri Karhusen ajatuksia ajankohtaisesta aiheesta, puheenjohtaja lähetti terveisiä.