VK-kustannuksen uutuuskirja Voimaharjoittelu – teoriasta parhaisiin käytäntöihin on nyt julkaistu!

26.9.2019

Kirja on tarkoitettu eri urheilu- ja liikuntalajien ohjaajille ja valmentajille, urheilijoille, terveysliikunta- ja liikunta-alan opiskelijoille, liikunnan- ohjaajille ja opettajille, personal trainereille ja kunto-ohjaajille, urheilulääkäreille, hierojille, fysioterapeuteille, kuntoutusalan opiskelijoille sekä tavoitteellisesti harjoitteleville voimailulajien harrastajille.

Kaikki, mitä halusit tietää tehokkaasta ja tuloksellisesta voimaharjoittelusta – nyt yksissä kansissa! 

Kirjan asiat pohjaavat näyttöön ja parhaisiin käytäntöihin. Siihen on pyritty yhdistämään parhaat mahdolliset tiedot, jotka johtavat tuloksiin huomioiden viimeisin tutkimustieto. Tämän tiedon käsittelyssä ei ole kuitenkaan unohdettu kokemusperusteista tietoa.

Kirjan päätoimittaja Jukka Mäennenä on voimavalmentaja, jolla on vuosien kokemus valmentamisesta ja liikunnan-alan koulutustyöstä. Hänellä on kokonaisvaltainen ja monipuolinen kouluttautumisen kautta hankittu osaaminen joka takaa laajan näkemyksen harjoittelusta sekä valmennuksesta. Kirjan kirjoittajiin kuuluvat hänen lisäkseen joukko suomalaisia ammattitaitoisia huippuosaajia voimavalmennuksen alueelta, kuten; Jenni Puputti, Juha Olli, Teemu Roininen, Kimmo Kuukasjärvi, Marko Haverinen ja Jani Parkkinen.

Muistathan, että Suomen Valmentajien jäsenä saat kirjan edulliseen - 20% jäsenhintaan! Saadaksesi jäsenalennuksen muista laittaa lomakkeeseen jäsennumerosi. Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi. Käy tilaamassa omasi! 

Mikäli lajit tai seurat haluavat tilata suuremman määrän kirjoja ole yhteydessä Suomen Valmentajien Valmentajakoulutuksen asiantuntijaan Eero Simojokeen eero.simojoki(a)suomenvalmentajat.fi