Yhdysvaltalainen valmentajakouluttaja Nick Winkelman saapuu Suomeen

5.10.2018

Valmentajaklinikka Special: "The Invisible Edge - Coaching for Optimal Results (15.12.2018 Mäkelänrinteen lukio ja uintikeskus, Helsinki). Koulutus sisältää sekä luentoa että käytännön harjoitteiden kokeilua. Aiempien Valmentajaklinikka Specialien tapaan kyseessä on tiivis ja antoisa päivä, josta valmentaja voi ammentaa oppia ja uusia ideoita omaan valmennukseensa.

Valmentajaklinikka Special -koulutus antaa tällä kertaa malleja ja perustaa kokonaisvaltaisen valmennuksen toteuttamiseen: miten vuorovaikutus perustuu kyselyyn käskyjen sijaan, miten ohjeet ja palaute tukevat valmennusta, miten harjoitusympäristöä muokataan rajoitteiden ja vaihtelun avulla sekä miten motivoidaan itsemääräämisteorian mukaisesti.

Nick Winkelman on valmentaja ja valmentajakouluttaja, joka tällä hetkellä työskentelee Irlannin Rugby Football Unionin palveluksessa tittelillä Head of athletic performance & science. Hän vastaa sekä miesten että naisten maajoukkueista ja neljän alueen joukkueiden fysiikkavalmennuksesta – sekä 11- että 7-pelimuodoissa.

Ennen Irlantiin siirtymistä Winkelman työskenteli kymmenen vuotta EXOS-nimisessä (entinen Athletic Performance) valmennuskeskuksessa Arizonassa, Director of training systems and education -vakanssilla. Valmentajakoulutuksen johtajana hän vastasi sekä valmennuskeskuksen sisäisten että ulkoisten koulutusten kehittämisestä ja toteutuksesta. Tämä rooli sisälsi muun muassa mentorointia yli 20 maahan ja verkkokursseja liittyen EXOS Performance Certification -koulutusohjelmaan.

Valmentajien kouluttamisen ohessa hän oli aktiivisesti mukana käytännön valmennustyössä useiden eri lajien ammattiurheilijoiden kanssa. Hän valmensi muun muassa NFL:n varausta tavoittelevia jenkkifutaajia sekä pelaajia myös NFL:ssä, baseball-pelaajia MLB:ssä, koripalloilijoita NBA:ssa sekä huippu-urheilijoita eri lajiliittojen maajoukkueissa ja armeijan palveluksessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tutustu kouluttajaan somessa!

Facebook: https://www.facebook.com/nwinkelman
Twitter: https://twitter.com/nickwinkelman?lang=fi
Instagram: https://www.instagram.com/nickwinkelman/