Yrittäjänä urheilun toimintaympäristössä -koulutus

2.10.2019

Älä jää lähtötelineisiin, vaan nosta yritystoimintasi nextille levelille Suomen Valmentajien, Suomen Ammattivalmentajien (SAVAL) ja Perho Liiketalousopiston yhteisesti rakentamassa koulutuksessa. Tavoitteena on kehittää urheilualalla palveluita tuottavaa yritystoimintaa ja rohkaista suuntautumaan urheilualalle yrittäjäksi.

Yrittäjänä urheilun toimintaympäristössä -koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja koulutus johtaa yrittäjän ammattitutkinnon suorittamiseen. Opetus järjestetään monimuoto-opetuksena sisältäen lähiopetusta, verkko-opiskelua sekä itsenäistä opiskelua. Vaatimuksena on oman yrityksen olemassaolo ja halu nostaa omaa toimintaa uudelle tasolle.

Mikäli olet, valmentaja, fysiikkavalmentaja, urheilufysioterapeutti, urheilumanageri, urheilupsygologi, urheilun media- ja viestintäalan osaaja tai muu urheilualantoimija ja haluat kehittää omaa yritystoimintaasi, on koulutus suunnattu juuri sinulle!

Koulutus alkaa 15.1.2019 ja päättyy 12.6.2020 sisältäen 9 lähiopetuspäivää sekä 2 webinaaripäivää. Koulutettavat saavat viisi kuukautta kestävän prosessin kautta tehokkaan paketin yritystoiminnan kehittämisestä.

Ilmoittaudu mukaan 1.12.2019 mennessä!

Koulutuksen hinta: Jäsenhinta 720 € ja ei-jäsenen hinta 780 €. Sisältää koulutuksen, materiaalit, majoitukset ja ruokailut Kisakallion lähiopetusjaksoilla sekä opintomaksun.

Koulutuksen lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä!