Jäsenkirje 1-2021

18.1.2021

Suomen Valmentajien vuosi 2021 starttaa uuden strategian siivittämänä. Pitkän tähtäimen visioksi on kirjattu että, ”Satatuhatpäinen osaava, arvostettu ja yhtenäinen valmentajajoukkue rakentaa entistä parempaa suomalaista urheilua – meidän urheilua.”

Visionsa mukaan yhdistys kokoaa valmentajat joukkueeksi ja vie eteenpäin hyvää valmennusta ja valmentajuutta Suomessa, lajista riippumatta ja urheilun kaikilla tasoilla. Sinulle haluamme tarjota mahdollisuuksia itsesi jatkuvaan kehittämiseen niin koulutuksen kuin viestinnänkin avulla.

Visio viestii myös siitä, että valmentaminen on arvostettua ja valmentajiksi on tulijoita – valmentajiksi haluaa ryhtyä niin naiset kuin miehetkin ikään katsomatta. Valmentamisessa on vaihtoehtoja ja sitä voi tehdä ammatikseen tai vapaa-ajallaan.

Haluamme, että riippumatta lajista tai tasosta valmentajat tuntevat kuuluvansa joukkueeseen, joka vie yhteistä asiaa eteenpäin. Haluamme, että valmentajat ovat ylpeitä osaamisestaan ja valmentajan intohimo innostaa. Valmentaminen on voimavara niin valmentajalle itselleen kuin myös laajasti yhteiskunnassa.

Visio konkretisoituu toiminta-ajatuksemme kirjaukseen:
Suomen Valmentajat on urheiluvalmentajien joukkueen kapteeni, joka kokoaa joukkueen yhteen ja auttaa sen jäseniä kehittämään osaamistaan, menestymään ja saamaan arvostusta.

Tätä haluamme olla sinun ja kaikkien muiden jäsentemme hyväksi. Tämä on olemassaolomme tarkoitus. Yhdistys ei voi toimia kuvainnollisessa kapteenin roolissa ilman vahvaa joukkuetta, jonka sinä ja muut jäsenet muodostatte.

Kiitos, että kuulut joukkueeseen ja annat panoksesi meille kaikille niin tärkeiden asioiden edistämiseen!

Sari Tuunainen, toiminnanjohtaja

Lue koko jäsenkirje tästä.

Jos et olet saanut tätä kirjettä sähköpostiisi, rekisteritiedoistasi puuttuu toimiva sähköpostiosoite, jonka voit ilmoittaa jasenrekisteri(a)suomenvalmentajat.fi. Tee se heti!