Käsipallovalmentajat liittyi valmentajajoukkueeseen

23.11.2020

Suomen Valmentajat uuden strategiansa mukaan on urheiluvalmentajien joukkueen kapteeni, joka kokoaa joukkueen yhteen ja auttaa sen jäseniä kehittämään osaamistaan, menestymään ja saamaan arvostusta. Uutena lajiyhteisönä joukkueeseen liittyi Suomen Käsipallovalmentajat – Finlands Handbollstränare ry.

Yhteistyösopimuksen myötä käsipallovalmentajat voivat kuulua samalla jäsenyydellä sekä Suomen Valmentajiin että omaan lajiyhteisöönsä. Jäsenmaksun vuosihinta on 59 €.

Suomen Valmentajien jäseneduista tunnetuin on viisi kertaa vuodessa ilmestyvä Valmentaja-lehti. Jäsenenä saat myös mm. sähköisen uutiskirjeen e-Valmentajan 12-15 kertaa vuodessa ja valmentajille suunnattuja jatko- ja täydennyskoulutuksia jäsenhintaan. Lisää eduista voit lukea täältä.

Miten liittyä mukaan?

Käsipallovalmentaja, joka ei ole vielä Suomen Valmentajien jäsen liittyy osoitteessa www.suomenvalmentajat.fi/jasenyys/jaseneksi-liittymislomake/. Täyttäessä lomaketta valitaan jäsenlajiksi henkilöjäsenyys (tai Saval-jäsenyys, jos valmentajan ammattiliitto on Suomen Ammattivalmentajat SAVAL), ensisijainen jäsenyys valikosta Suomen Käsipallovalmentajat – Finlands Handbollstränare ry ja loput tiedot sen mukaan, mitä kysytään. 1.12.2020 mennessä liittyneet saavat extrana vuoden 2020 viimeisen Valmentaja-lehden, vaikka maksavat vasta vuoden 2021 jäsenmaksun.

Käsipallovalmentaja, joka on jo Suomen Valmentajien jäsen ja haluaa kuulua myös Suomen Käsipallovalmentajat – Finlands Handbollstränare ry:hyn, ilmoittaa halustaan liittyä lajiyhteisöön sähköpostilla osoitteeseen toimisto@suomenvalmentajat.fi. Ilmoituksesta on huolehdittava viimeistään 31.12.2020, jotta yhteisjäsenyys huomioidaan 2021 jäsenlaskutuksessa ja lajiyhteisö saa jäsenmaksusta osuuden. Myöhemmin tehdyt ilmoitukset vaikuttavat vasta vuoden 2022 laskutukseen.

Lisätietoja Suomen Valmentajien jäsenyydestä saat puhelimitse 044 4596730 tai sähköpostilla toimisto@suomenvalmentajat.fi.

Yhteistyötä myös lajiliiton kanssa

Suomen Käsipallovalmentajat – Finlands Handbollstränare ry:n puheenjohtajana toimii Toni Kallio.

- Suomen Käsipallovalmentajat ry liittyy innolla mukaan Suomen Valmentajien joukkueeseen. Yhdistyksemme hiljaiselon on aika päättyä ja yhteistyössä Suomen Valmentajien kanssa voimme paremmin tukea alati kasvavaa koulutettujen käsipallovalmentajien määrää. Meillä on myös hyvä yhteys Suomen Käsipalloliittoon ja olemmekin alustavasti keskustelleet mahdollisuudesta järjestää yhdessä korkealuokkaisia kansainvälisiä tapahtumia valmentajille, kommentoi puheenjohtaja.

Lue uutinen ruotsiksi