Kevään 2019 Valmentajaklinikat: Oulu 4.5. ja Joensuu 18.5.

10.4.2019

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus Oulussa ja Joensuussa päästä oppimaan havainnointi- ja päätöksentekotaidoista urheilussa. Tule kouluttautumaan ja lisäämään osaamistasi suomalaisten asiantuntijoiden johdolla.

Havaintomotoriikka on ajankohtainen teema urheiluvalmennuksessa. Olipa kyseessä mikä tahansa urheilulaji, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Valmentajaklinikka tarjoaa teoriataustaa havaintomotoriselle harjoittelulle sekä esittelee käytännön harjoitemalleja.

Valmentajaklinikat ovat intensiivisiä yhden päivän koulutuksia, joiden perusajatuksena on valmentajan osaamisen lisääminen käytännön tekemisen kautta. Valmentajaklinikoiden teemoja vaihdellaan parin vuoden välein. Kouluttajina on suomalaisia asiantuntijoita.

Kouluttajina toimivat ”Taitotohtori” liikunnan työelämäprofessori Sami Kalaja, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian valmennuspäällikkö Mika Saari ja valmentaja Erik Piispa.

Taitotohtori Sami Kalaja: "Olipa urheilulaji mikä tahansa, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Mikäli olet tekemisissä tavoitteellisen kilpaurheilun kanssa, koulutus on juuri sinulle."

Hinnat: Jäsenhinta 55 euroa ja ei-jäsenen hinta 80 euroa

Valmentajaklinikka 4.5.2019 Oulu

klo 10.00-16.00
Koulutupaikka: Kastellin Monitoimitalo, os. Sairaalanrinne 5, Oulu
Ilmoittaudu mukaan tästä!

Valmentajaklinikka 18.5.2019 Joensuu

klo 10.00-16.00
Koulutuspaikka: Noljakan koulu, os. Noljakankaari 19, Joensuu
Ilmoittaudu mukaan tästä!

Valmentajaklinikan 2017 tunnelmia videokoosteena. Teemana havainnointi- ja päätöksentekotaidot urheilussa.