Lisää laatua

30.1.2017

Urheiluvalmennuksen tärkeimpiä kriteerejä on hyvä laatu. Valmentajina haluamme toivottavasti tehdä asiat aina hieman paremmin. Kuin vuosikellossa nousevat valmennuksen laatuun vaikuttavat asiat vuorollaan esiin laadun nostamiseksi valmennuksen eri osa-alueilla.

Toiminnanjohtaja Kristiina Danskanen

Olosuhteet, rahoitus, valmennus-osaamisen kehittänen, vaatimustaso ja kaiken tämän keskellä vielä valmentajan oma jaksaminen.

Jos jokaisella osa-alueella otamme tavoitteeksi muutaman prosentin tai edes prosentin parannuksen harjoituskerrasta toiseen, vuosisuunnitelmasta toiseen, voi ainakin valmentaja omalta osaltaan huolehtia jatkuvan kehittymisen kehästä. Tähän tematiikkaan paneudumme Suomen Valmentajien seminaarissa 100% lisää laatua.   

Lisää laatua valmennukseen tuottaa myös uusi pääyhteistyökumppanimme Coach4Pro ry, joka kehittää ammattimaiseen urheiluvalmennukseen optimoituja digipalveluita. Coach4Pro kerää eri digipalveluista saatavan tiedon yhteen paikkaan ja helpottaa näin mm. harjoituskausien suunnittelua ja seurantaa sekä raportointia.  Odotan tältä yhteistyöltä jäsenistöllemme lisää harjoittelun laatua edistäviä työkaluja ja niiden käyttöön liittyviä koulutusmahdollisuuksia.

Kristiina Danskanen