Mahtavat naisvalmentajat jakamassa valmentajatarinansa! Ilmoittaudu mukaan heti!

11.11.2019

Marraskuussa järjestetään neljä hienoa tapahtumaa, joissa voit kuulla huippuesiintyjiä! Mukana mm. Anna Signeul (Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja), Birgitta Lindholm (käsipallovalmentaja), Eija Feodoroff (potkutekniikkavalmentaja) ja Virginie De Carne (huippu-urheilija ja lentopallovalmentaja). Tapahtumat järjestetään Turussa, Helsingissä, Salossa ja Jyväskylässä.

Tervetuloa På samma linje hankkeen ja Suomen Valmentajien ruotsinkielisiin seminaareihin "Kvinnlig kraft i idrott". Seminaarit järjestetään Turussa ja Helsingissä.

Ensimmäinen seminaari järjestetään Turussa 18.11, jolloin Anna Signeul (Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja) ja Birgitta Lindholm (käsipallovalmentaja) kertovat valmentajatarinansa.

Toinen seminaari järjestetään Helsingissä 25.11, jolloin Birgitta Lindholm ja Eija Feodoroff (potkutekniikkavalmentaja) jakavat valmentajatarinansa.

Seminaarien tavoitteena on antaa osallistujille ideoita, miten saada enemmän naisia johto- ja valmennustehtäviin urheilupiireissä. Tapahtumat ovat maksuttomia ja osallistujille on kahvitarjoilu. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

(Viime hetken tulijat voidaan ottaa vielä mukaan. Ilmoittaudu heti!)

Valmentaa kuin nainen -tapaaminen, 28.11.2019 Salo ja Jyväskylä

Valmentaa kuin nainen -hanke järjestää avoimen maksuttoman tapaamisen kaikille palloilulajien naispelaajille, valmentajille tai valmennuksesta muutoin kiinnostuneille. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös naisten valmennuksesta kiinnostuneet miehet. Tule kuulemaan huippuesiintyjiä, keskustelemaan ja verkostoitumaan! Mielenkiintoisten esitysten ja hyvän seuran lisäksi tarjolla pientä purtavaa.

Salon tilaisuudessa puhumassa ovat:

Marja Miettinen (LiikUn seurakehittäjä, työnohjaaja), joka on toiminut 28 vuotta valmentajana etenkin koripallossa ja Virginie De Carne (huippu-urheilija ja lentopallovalmentaja). Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Jyväskylän tilaisuudessa puhumassa ovat:

Tuulevi Piesanen (lentopallovalmentaja) ja Satu Kaski (urheilupsykologi, PsT). Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!