Mentorikoulutusta tarjolla

6.9.2018

Mentorikoulutus järjestetään Varalan urheiluopistolla Tampereella kahdessa jaksossa. 1. jakso 26.-27.10.2018 ja 2. jakso 23.-24.11.2018. Koulutuksen kokonaiskesto on 20 tuntia. Koulutus on tarkoitettu mentoritoiminnasta kiinnostuneille valmentajille ja valmennusvastaaville.

Mentorikoulutus antaa runsaasti eväitä auttaa toista valmentajaa oppimaan, oivaltamaan ja kehittymään valmennuksessaan. Koulutuksessa myös mentori oppii, uudistuu ja kehittyy uusien vuorovaikutustaitojen ja näkökulmien kautta. Sisällöllisesti mentoritoiminta jaetaan kahteen osaan: valmennuksessa kehittyminen ja elämäntilanteen helpottaminen. 

Mikäli haluat kehittää valmennustapojasi ja auttaa muita valmentajia, on Suomen Valmentajien mentorikoulutus suunnattu juuri sinulle. Koulutuksen käytyäsi voit järjestää seurassasi, lajissasi tai toiminta-alueellasi mentoriryhmätoimintaa, Suomen Valmentajien kouluttamana mentorina.

HINNAT: jäsenhinta 350 euroa ja ei-jäsenen hinta 400 euroa. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin ja majoituksen täysihoidolla Varalan Urheiluopistolla.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan!