Osallistujat aktiivisina Jyväskylän Vammat Veks! -koulutuksessa

30.4.2014

Vammat Veks! -koulutuksen neljäs etappi oli Jyväskylässä tiistaina 29.4. Paikalle oli saapunut noin 50 osallistujaa, jotka olivat aktiivisia jo luennolla ja etenkin käytännön osuudessa.

Meno oli vauhdikasta Hippos-hallissa
Osallistujat toistavat Erik Piispan mallisuoritusta
Koulutuksen luento-osuuden yksi alustajista oli KIHU:n uusi johtaja Sami Kalaja

Käytännön osuudessa paikalle saapuneet eri lajien valmentajat kokeilivat pareittain liikkeitä, joilla he voivat testata urheilijoidensa polvivammariskiä. Myös vammoja ehkäisevät harjoitteet ja liiketaitoharjoitteista koottu alkuverryttelyohjelma saivat osallistujat liikkeelle.

Osallistujien lajikirjo oli laaja. Paikalla oli muun muassa miekkailun, sulkapallon, pesäpallon, yleisurheilun, hiihdon ja salibandyn valmentajia. Tyytyväisyys paistoi osallistujien kasvoista koulutuksen päätyttyä Hippos-hallissa iltayhdeksältä.

 - Muutama hyvä toiminnallinen liike jäi mieleen ja muutama kiinnostava projekti, jota hyvä seurata jatkossa, totesi sulkapallovalmentaja ja liikunnan opiskelija.

 - Hyviä harjoitteita! Paljon on meilläkin “polvisisäänkyykkääjiä”. Niiden kanssa ruvetaan tekemään nyt töitä, yleisurheilun ja hiihdon parissa toimiva osallistuja mainitsi.

 Koulutuskiertue jatkaa vielä seitsemälle paikkakunnalle; 5.5. Rovaniemi, 6.5. Oulu, 7.5. Tampere, 12.5. Turku, 14.5. Seinäjoki, 20.5. Joensuu ja 21.5. Kuopio.