Seminaari kamppailulajien lasten ja nuorten valmentajille

6.11.2018

Onnistunut palloilulajien Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu -seminaari saa jatkoa nyt kamppailulajien piirissä. Seminaari sisältää luentoja, käytännön harjoituksia, demoja ja case-esimerkkejä seuratasolta. Seminaari järjestetään yhteistyössä kamppailulajien liittojen kanssa Liikuntakeskus Pajulahdessa 1.2.–3.2.2019.

Suomen Valmentajien seminaarin sisältö pohjautuu Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu -kirjan sisällön keskeisiin aihealueisiin. Seminaari on suunnattu erityisesti kamppailulajien valmentajille, jotka toimivat lasten ja nuorten kanssa. Sisältö soveltuu hyvin myös muiden lajien lasten ja nuorten valmentajille.

Seminaarin teemoina ovat Lasten ja nuorten valmentaminen kamppailulajeissa, Lapsen ja nuoren kasvu ja kehitys ja monipuolinen harjoittelu sekä Taidon oppiminen ja liikkuvuuden harjoittaminen.

Mukana useita kouluttajia

Seminaari tarjoaa liudan huippuosaamista kun kouluttajina ovat Jarkko Ala-Huikku, Kirsi Hämäläinen, Manne Isoranta, Sami Kalaja, Tuomo Karila, Jarkko Mäkinen, Erik Piispa, Martina Roos-Salmi, Mika Saari, Pasi Sarkkinen ja Seppo Yli-Hannuksela.

Valitse mieleisesi seminaaripaketti:

1 päivä (pe tai su) 90 € Suomen Valmentajien jäsenet, 120 € Ei jäsenet
1 päivä (la) 120 € Suomen Valmentajien jäsenet, 150 € Ei jäsenet
2 päivää (pe-la) 160 € Suomen Valmentajien jäsenet, 190 € Ei jäsenet
2 päivää (la-su) 170 € Suomen Valmentajien jäsenet, 200 € Ei jäsenet
Koko seminaari 220 € Suomen Valmentajien jäsenet, 250 € Ei jäsenet

Huomaathan, että Suomen Valmentajien henkilöjäsenenä saat tämän koulutuksen halvemmalla. Kannattaa siis liittyä jäseneksi, saat mm. Valmentaja-lehden, e-Valmentajan ja muut edut. Liity jäseneksi nyt, jäsenmaksun saat vasta vuoden 2019 alusta. Liittymään pääset tästä

Seminaarin lisäinfo ja ilmoittautuminen löytyvät tästä!

Lue jäsenyydestä www.suomenvalmentajat.fi!