Tiivis yhteistyö Suomen Valmentajien ja Kisakallion välillä jatkuu

18.1.2024

Helmikuun 9.–11. päivinä järjestettävä Nuorten hyvä harjoittelu ja valmennus -seminaari on Suomen Valmentajien ja Kisakallion yhteistyön tuotos ja yksi konkreettinen esimerkki käytännön yhteistyöstä. Ohjelmaan on haettu molempien tahojen osaajia jakamaan osaamistaan. Seminaarin järjestelyjen yhteydessä päivitettiin myös järjestäjätahojen yhteistyösopimus vuosille 2024-2025.

Kisakallion toimitusjohtaja Petri Tarkkanen, Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen ja Kisakallion liikunnan ja urheilun johtaja Antti Paananen.
Kisakallioon juuri avattu hotelli Omenatarha.

Yhteistyö on ollut aktiivista jo aiemmin ja tulee jatkumaan vähintäänkin yhtä tiiviinä. Yhteistyö näkyy koulutuksessa, markkinoinnissa ja viestinnässä.

- Kisakallio on kotipesä monelle lajille, joiden valmentajat ovat aktiivisia toimintamme piirissä. Yhdistämällä voimia Kisakallion kanssa voimme edistää valmentajien osaamista, arvostusta ja yhteisöllisyyttä aina vain paremmin. Sopimus luo pohjan, jonka päälle on hyvä rakentaa monenlaisia yhteisiä toimenpiteitä, kertoo toiminnanjohtaja Sari Tuunainen hyödyistä Suomen Valmentajien kannalta.

- Myös kumppanuudesta ja läsnäolosta taitokonferenssissa on tullut jo perinne. Olemme jälleen mukana 26.-28.3.2025, kun seuraava Motor Skills Acquisition -konferenssi järjestetään, hän jatkaa.

- Yhteistyösopimus Suomen Valmentajien kanssa on yksi urheiluopistomme perussopimuksista, jonka jatkaminen on luonnollista. Valmentajiin ja valmennusosaamiseen kulminoituu urheilussa paljon, joten tämän ammattikunnan asioiden eteen töiden tekeminen on paitsi tärkeää, niin myös mielekästä toteaa urheilun ja liikunnan johtaja Antti Paananen Kisakalliosta.

- Toivotamme Suomen Valmentajien jäsenet tervetulleiksi Kisakallioon nauttimaan talon tarjoamasta osaamisesta ja olosuhteista pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Juuri avattu tasokas hotelli Omenatarha on jo sellaisenaan vierailun ja tutustumisen arvoinen kohde, jatkaa Paananen.

Suomen Valmentajien jäsenen kannalta sopimuksessa merkittävää on vähintään -15 % majoitusalennus valmentajan ja hänen perheenjäsentensä vapaa-ajanmatkoilla urheiluopistolla.

Suomen Valmentajilla on yhteistyösopimukset kaikkiaan yhdeksän eri urheiluopiston kanssa. Kaikki ohjeet ja koodit jäsenalennuksien lunastamiseen löytyvät Jäsenhuoneesta. Lisätietoa yhteistyöyrityksistä löydät täältä.