Valmennusosaajia useasta lajista nimettiin Valmentajien Kunniagalleriaan

30.11.2021

Valmentajien Kunniagallerian kolmannessa valinnassa nimettiin yhteensä 13 valmennusosaajaa. Seitsemän on yhä joukossamme, osa aktiivisesti vielä valmennustehtävissäkin. Kuusi nimettiin postuumisti.

Kolmannen valinnan elossa olevat nimetyt ovat Reino Kosonen, Kari Ormo, Kari Sinkkonen, Tuula Luhtanen, Heikki Kantola, Jaakko Kailajärvi ja Kyra Kyrklund. Edesmenneet nimetyt ovat Olavi Laaksonen, Matti Pulli, Aulis Rytkönen, Seppo Liitsola, Kalervo af Ursin ja Bertel Nikkanen.

Katso kolmansista valinnoista tehty videokooste tästä!

Valmentajien Kunniagalleria (eng. Hall of Coaching Excellence) on kunnianosoitus ansiokkaasti suomalaiseen valmennukseen vaikuttaneille henkilöille. Kunniagalleriaan voidaan valita suomalainen tai Suomessa vaikuttanut henkilö, joka on toiminnallaan tuonut selkeää lisäarvoa valmennuskulttuuriimme sekä edistänyt valmentajien arvostusta.

Kolmannessa valinnassa nimetyt on lisätty Valmentajien Kunniagallerian nettisivuille. Nettisivuilta löytyvät myös kaikki aiemmin nimetyt esittelyineen. Kolmessa ensimmäisessä valinnassa galleriaan on nimetty kaikkiaan 39 valmennusosaajaa.

Valmentajien Kunniagalleria löytyy osoitteesta: www.valmentajienkunniagalleria.fi

Kolmannet nimeämiset julkaistaan nyt koronapandemian vuoksi poikkeuksellisesti tiedotteella, eikä tapahtumassa. Elossa oleville nimetyille on toimitettu valintaan liittyvät palkinnot ja näistä tapaamisista tullaan julkaisemaan erilliset videot lähikuukausien aikana.

Henkilönimeämisten lisäksi tänä vuonna jaetaan myös ensimmäinen Valmentajien Kunniagallerian erikoispalkinto. Sen suunniteltu julkaisuajankohta on perjantai 10.12.2021.