Valmentajakysely 2019

27.5.2019

Hyvä vastaanottaja, Valmentajat ja ohjaajat ovat sekä urheilumenestyksen että liikunnallisen elämäntavan edistämisen keskeisin voimavara. Valmentajien tukeminen parhaalla mahdollisella tavalla edellyttää systemaattista tiedon keräämistä eri ympäristöissä toimivien valmentajien ja ohjaajien määristä, taustoista, motiiveista, tarpeista ja kehityspoluista sekä arvoista ja asenteista.

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) on aiemmin toteuttanut kaksi valmentajakyselyä vuosina 2009 ja 2013. Tässä sähköpostissa saat linkin seurantakyselyyn, joka valmentajien nykytilan kuvauksen ohella mahdollistaa myös valmentajien taustoissa, toiminnassa ja toimintaympäristössä 10 vuoden aikana tapahtuneiden muutosten kuvaamisen.

Vuoden 2019 Valmentajakyselyllä tavoitellaan mahdollisimman laajaa joukkoa eri lajeissa ja tasoilla toimivia valmentajia ja ohjaajia ja vastauksesi on meille arvokas riippumatta siitä, valmennatko juuri tällä hetkellä.

Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja tapahtuu anonyymisti. Vastaamiseen on hyvä varata aikaa vähintään 20 minuuttia ja se on myös mahdollista keskeyttää, jolloin järjestelmä lähettää sinulle uuden linkin vastaamisen jatkamiseksi. Vastauslinkkiä kyselyyn jaetaan usean eri yhteistyötahon kautta ja pahoittelemmekin, että saatat saada tämän sähköpostin ja vastauslinkin useammin kuin kerran.

Vastaaminen on mahdollista mobiililaitteella, mutta sujuvammin se onnistuu kannettavalla tietokoneella. Toivomme, että vastaat kyselyyn kahden viikon sisällä sähköpostin saamisesta. Mikäli sinulla on kysyttävää tutkimuksesta tai vastauslinkki ei toimi, niin otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Vastaamaan pääset tästä  

Yhteistyöterveisin,

Minna Blomqvist
Johtava asiantuntija, KIHU
+358 503059040
minna.blomqvist@kihu.fi