Valmentajien Kunniagalleria: Kari Ormon palkitseminen Pajulahdessa

11.2.2022

Valmentajien Kunniagallerian kolmannet valinnat julkaistiin vuonna 2021. Valittujen joukossa oli suomalaisen uinnin maailman huipulle johdattanut ja lajin tekniikkanerona tunnettu Kari Ormo. Kunniagalleriaan nimeämiseen liittyvät palkinnot päästiin ojentamaan hänelle Pajulahdessa 21.9.2021. Ormolle palkintoa oli luovuttamassa uinnin maailmanmestari ja olympiamitalisti Antti Kasvio. Katso video kaksikon kohtaamisesta!

Valmentajien Kunniagalleria (eng. Hall of Coaching Excellence) on kunnianosoitus ansiokkaasti suomalaiseen valmennukseen vaikuttaneille henkilöille. Kunniagalleriaan voidaan valita suomalainen tai Suomessa vaikuttanut henkilö, joka on toiminnallaan tuonut selkeää lisäarvoa valmennuskulttuuriimme sekä edistänyt valmentajien arvostusta.

Kolmannessa valinnassa nimetyt on lisätty Valmentajien Kunniagallerian nettisivuille. Nettisivuilta löytyvät myös kaikki aiemmin nimetyt esittelyineen. Kolmessa ensimmäisessä valinnassa galleriaan on nimetty kaikkiaan 39 valmennusosaajaa. Tutustu kaikkiin nimettyihin Valmentajien Kunniagallerian nettisivuilla!