Valmentajien Kunniagalleria: Kyra Kyrklundin palkitseminen Helsingin Ruskeasuolla

9.12.2022

Valmentajien Kunniagallerian kolmannet valinnat julkaistiin vuonna 2021. Valittujen joukossa oli Suomen kansainvälisimpiin yksilölajien valmentajiin kuuluva ratsastusvalmentaja Kyra Kyrklund. Palkinnot Iso-Britanniassa asuvalle Kyrklundille päästiin luovuttamaan koronapandemiasta johtuen vasta 10.9.20222. Palkinnot luovutettiin Helsingissä Ruskeasuon ratsastushallissa, jossa hän oli miehensä Richard Whiten kanssa pitämässä valmennusklinikkaa. Palkintoa oli luovuttamassa Haaga-Helian yliopettaja Kirsi Hämäläinen ja ratsastusvalmentaja ja kouluttaja Anu Korppoo yhdessä Equestrian Trainer’s Finlandin jäsenkunnan kanssa. Katso video, jossa Hämäläinen, Korppoo ja ratsastusvalmentaja Marko Björs kuvailevat Kyrklundin merkitystä niin suomalaiselle valmennukselle laajasti kuin erityisesti ratsastukselle.

Valmentajien Kunniagalleria (eng. Hall of Coaching Excellence) on kunnianosoitus ansiokkaasti suomalaiseen valmennukseen vaikuttaneille henkilöille. Kunniagalleriaan voidaan valita suomalainen tai Suomessa vaikuttanut henkilö, joka on toiminnallaan tuonut selkeää lisäarvoa valmennuskulttuuriimme sekä edistänyt valmentajien arvostusta.

Kolmannessa valinnassa nimetyt on lisätty Valmentajien Kunniagallerian nettisivuille. Nettisivuilta löytyvät myös kaikki aiemmin nimetyt esittelyineen. Kolmessa ensimmäisessä valinnassa galleriaan on nimetty kaikkiaan 39 valmennusosaajaa. Tutustu kaikkiin nimettyihin Valmentajien Kunniagallerian nettisivuilla!