Yhteistyösopimus allekirjoitettu uudistetun Vierumäen kanssa

5.1.2022

Suomen Valmentajilla on yhteistyösopimukset kaikkiaan yhdeksän eri urheiluopiston kanssa. Viimeisimpänä on päivitetty sopimus uudistetun Vierumäen kanssa.

- Yhteistyön jatkuminen Suomen Valmentajien kanssa on Vierumäelle merkittävä asia. Valmentajat ovat Suomen urheiluelämän kivijalka ja moottori. Tervetuloa tutustumaan ”uuteen Vierumäkeen”, kommentoi asiakkuuspäällikkö Teemu Sillanpää.

Vierumäki tarjoaa huipputason olosuhteet leirityksen ja päivittäisvalmennuksen tarpeisiin. Jäähalli, monitoimiareena, tennis- ja padelhalli, urheiluhalli, uimahalli sekä alueen ulko-olosuhteet luovat monipuolisen ympäristön tavoitteelliseen harjoitteluun eri lajeissa. Lisäksi alueelta löytää laaja-alaisesti liikunta-alan osaamista ja sen myötä tukea valmennusprosessiin. Testausasema on hyvä apu kehittymisen ja palautumisen seurannassa.

- Vierumäki on tavoitteensa mukaisesti ”Matkalla huipulle”. Tehdyt uudistukset ja strategiset valinnat vakuuttavat. On hienoa, että pääsemme jatkamaan hyvää yhteistyötämme, tiivistää Suomen Valmentajien toiminnanjohtaja Sari Tuunainen.

Sopimus sisältää muiden opistosopimusten tapaan kirjauksia koulutus-, viestintä- ja markkinointiyhteistyöstä ja se kattaa toimia sekä Vierumäki Sports Oy:n että Vierumäen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiön kanssa.

Suomen Valmentajien jäsenen kannalta sopimuksessa merkittävää on vähintään -15 % majoitusalennus valmentajan ja hänen perheenjäsentensä vapaa-ajanmatkoilla Vierumäellä.

Kaikki ohjeet ja koodit jäsenalennuksien lunastamiseen löytyvät Jäsenhuoneesta

Lisätietoa yhteistyöyrityksistä löydät täältä