Muut koulutukset

Muita koulutusaiheita ovat mm.: kinesioteippaus, faskia ja kulttuurien ymmärrys urheilussa.

Kinesioteippaus

Suomen Valmentajat järjestää aiheesta koulutusta, joka antaa käytännön perustietoa Kinesioteippauksesta. Koulutukset ovat kestoltaan joko 3 tuntia tai 6 tuntia ja niissä keskitytään kehon eri alueiden teippaamiseen.

Kolmen tunnin mittaisissa koulutuksissa käsitellään yhden kehon alueen teippausta kerrallaan. Koulutuksessa käydään kokonaisuudessaan läpi lantionseudun, alaraajojen ja hartiarenkaan toiminnallinen teippaus.

Päivän mittaisessa (kahdeksan 45 minuutin mittaisen oppitunnin eli kuuden tunnin) koulutuksessa käydään läpi alaraajojen, lantionseudun ja hartiarenkaan teipausta.

Kouluttajana toimii fysioterapeutti Marko Grönholm.

Faskia-koulutus

Faskiat eli lihaskalvot ympäröivät lihaksia ja rajaavat lihasryhmiä toisistaan. Faskiat vaikuttavat koordinaatioon, voimaan ja liikkeiden hallintaan antamalla tietoa keskushermostolle ja välittämällä voimia eri kehon osien välillä.

Faskia-koulutus on kestoltaan 3 h ja koostuu 1,5 h teorialuennosta ja 1,5 h käytännön harjoituksesta.

Kouluttajana toimii Juha Parikka.

Kulttuurien ymmärrys urheilussa

RLC International Management Oy järjestää koulutuksia teemalla ’Cross-Cultural Management in Sports’, joka kulkee suomenkielisellä nimellä 'Kulttuurien ymmärrys urheilussa'. Koulutus auttaa ymmärtämään kulttuurierojen merkitystä urheiluvalmennuksessa ja -johtamisessa. Se on tarkoitettu valmentajille, urheilujohtajille ja urheilujärjestöjen hallintohenkilöille.

Kouluttajana toimii entinen maajoukkuetason koripalloilija Riku Laanti.

Tilaa koulutuksia

Lisätiedot ja tilaukset: Erik Piispa, erik.piispa@suomenvalmentajat.fi tai 045 6384772