Valmentajaklinikat

Valmentajaklinikka

Valmentajaklinikat ovat intensiivisiä yhden päivän koulutuksia, joiden perusajatuksena on valmentajan osaamisen lisääminen käytännön tekemisen kautta.

Valmentajaklinikoiden teemoja vaihdellaan parin vuoden välein. Kouluttajina on suomalaisia asiantuntijoita.

Valmentajaklinikoiden uusin teema on: Havainnointi- ja päätöksentekotaidot urheilussa.

Valmentajaklinikka-koulutus koostuu tällä kertaa yhdestä teorialuennosta ja kahdesta käytännön harjoituksesta.

Kouluttajina toimivat ”Taitotohtori” ja Kilpa ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen johtaja Sami Kalaja, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian valmennuksen kehittäjä Mika Saari sekä Suomen Valmentajien kehityspäällikkö Erik Piispa.

Taitotohtori Sami Kalaja: "Olipa urheilulaji mikä tahansa, havainnoinnilla ja tarkoituksenmukaisella päätöksenteolla on keskeinen merkitys. Mikäli olet tekemisissä tavoitteellisen kilpaurheilun kanssa, koulutus on juuri sinulle."

Valmentajaklinikka Special

Valmentajaklinikka Special-koulutukset ovat intensiivisiä ja käytännönläheisiä tilaisuuksia, joissa on aina vaihtuva teema. Teemat liittyvät aina fyysis-motoriseen harjoitteluun.

Valmentajaklinikka Special-koulutuksia järjestetään noin kahden vuoden välein. Kouluttajat ovat aina ulkomaisia oman alansa asiantuntijoita.

Vuodesta 2008 lähtien järjestetyissä Valmentajaklinikoissa ovat toimineet kouluttajina Martin Rooney (USA), Lee Taft (USA), Rolles Gracie (USA), Alex Chemerov (USA), Raik Tieze (NOR), Bill Knowles (USA) Tommi Paavola (FIN/USA) sekä Frans Bosch (NED) .

Seuraava Valmentajaklinikka Special on tarkoitus järjestää 2018.