Etsimme työharjoittelijoita tai työelämälähtöisen projektin tekijöitä

13.6.2022

Suomen Valmentajat on kaikkien Suomessa toimivien valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio. Yhdistyksellä on noin 4000 jäsentä.

Etsimme 1-2 tekijää suunnittelemaan ja toteuttamaan internetsivuja hanketyöntekijöiden opastuksella kahteen Suomen Valmentajien hankkeeseen. Työtehtävissä on avuksi liikunta-alan, seuratyön ja valmennuksen tuntemus. Työt sopivat oma-aloitteiselle, yhteistyökykyiselle ja tietotekniset perusvalmiudet omaavalle opiskelijalle. Voit hakea molempiin tehtäviin tai vain toiseen. 

Valmentajaa kuin nainen -hanke

Suomen Valmentajien johtama Valmentaa kuin nainen –hankkeen päätavoitteena on lisätä naisvalmentajien kokonaismäärää, ja erityisesti huippuvalmentajien määrää, sekä tukea ja luoda tukiverkostoa jo toiminnassa mukana oleville naisvalmentajille. Valmentajaa kuin nainen -hanketta on toteutettu vuodesta 2013 alkaen ensin palloilu- ja kamppailulajeissa ja tällä hetkellä mailapelien parissa.

Työtehtävänä on suunnitella ja toteuttaa internetsivu valmennuksen tasa-arvoon liittyen. Valmennuksen tasa-arvoon liittyvä työ sisältää aineistojen kääntämistä englannista suomeksi. Työnteko voi sijoittua syksyn 2022-kevään/kesä 2023 välille ja sen voi toteuttaa etätyönä. Työn ajankohta määritellään yhdessä.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset 30.6.2022 mennessä Valmentaa kuin nainen –hankkeen hanketyöntekijä Sanna Erdoganille:  sanna.erdogan@suomenvalmentajat.fi

Meidän urheilu -kehitysprosessi

Meidän urheilu -kehitysprosessin tavoitteena on vauhdittaa suomalaisen valmennuskulttuurin kehittymistä kohti ihmislähtöistä toimintatapaa. Kehitysprosessi toteutetaan vuorovaikutusprosessina urheiluyhteisön kanssa.

Työtehtävänä on suunnitella ja toteuttaa internetsivu Meidän urheilu -kehitysprosessille. Työnteko sijoittuu syksyyn 2022 ja sen voi toteuttaa etätyönä. Työn tarkempi ajankohta määritellään yhdessä.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset 30.6.2022 mennessä Meidän urheilu -kehitysprosessin hankevastaava Henna Tanhuanpäälle: henna.tanhuanpaa@suomenvalmentajat.fi