Haetaan jäsenpalveluiden asiantuntijan sijaista

3.2.2023

Haetaan sijaisuuteen jäsenpalveluiden asiantuntijaa. Jäsenpalveluiden asiantuntijan tehtäviin kuuluvat jäsenrekisterin pääkäyttäjän tehtävät ja tietosuojavastaavan toimet. Jäsenpalveluiden asiantuntija osallistuu yhdistyksen taloushallintoon. Taloushallinnon tehtäviin kuuluvat esimerkiksi jäsen- ja koulutuslaskutukset, tilien hallinnointi ja palkkatietojen kerääminen kuukausittain palkanlaskijalle. Jäsenpalveluiden asiantuntija vastaa myös yhteyksistä jäseniin sekä organisoi jäsentapahtumia ja suunnittelee jäsenrekrytointia ja -markkinointia yhdessä muun henkilöstön ja luottamushenkilöiden kanssa.

Odotamme hakijalta:

- jäsenrekisterin ja taloushallinnon osaamista
- kokemusta jäsenpalvelusta ja järjestötoiminnasta
- erinomaisia tietoteknisiä taitoja
- täsmällistä työotetta
- palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
- kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimissä toimimiseen
- työhön soveltuvaa koulutusta
- kiinnostusta urheiluun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja englannin osaaminen. Muu kielitaito, etenkin ruotsin kielen taito, on plussaa.

Tarjoamme mukavan työyhteisön ja monilajisen näköalapaikan suomalaisessa urheiluyhteisössä.

Sijaisuus alkaa 1.4.2023 ja kestää ainakin 31.7.2024 saakka. Työpaikka sijaitsee Sporttitalossa (Valimotie 10) Helsingin Pitäjämäessä. Töitä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työ sisältää jonkin verran myös matkatyötä ja ilta- ja viikonlopputyötä. Ajokortti on hyvä olla.

Tehtävässä noudatetaan Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa kyseinen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle B. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 2 800 - 3 000 euroa.

Lisätietoja antaa 7.2. alkaen arkisin klo 9-11 toiminnanjohtaja Sari Tuunainen puhelimitse (p. 050 3282036). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.2.2023 sähköpostitse osoitteeseen sari.tuunainen(a)suomenvalmentajat.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Suomen Valmentajat edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.