Jäsenkirje 2019

11.1.2019

Suomen Valmentajat jatkaa tänäkin vuonna toimintaansa jäsentensä hyväksi niin jäsenpalvelujen ja -etujen kuin yhteiskunnallisen vaikuttamisenkin osalta. Viime vuonna tehty jäsenkysely vahvisti sen, että olemme monella osa-alueella oikealla tiellä. Lisäksi saimme jäseniltämme arvokasta tietoa jatkuvaan kehittymiseemme.

Toimintaamme ohjaavia teemoja ovat edelleen arvostus, osaaminen, valmentajuus, yhteistyö ja yhteisöllisyys. Etenkin urheilun ja valmentajien arvostuksen edistämisessä olemme päässeet uusien toimien myötä erinomaisesti eteenpäin. Jollet vielä ole tutustunut Valmentajalla on väliä -kampanjan sisältöihin tai tiedä, mistä Valmentajien Kunniagalleriassa on kyse, niin suosittelen perehtymään niihin.

Toimintaamme leimaa myös sähköisten toimintaympäristöjen kehittäminen. Uudet nettisivut, jäsenrekisteri ja tapahtumahallinta ovat olleet vuoden käytössä. Pieniä viilauksia niihin on tehty matkan varrella ja ne alkavat palvella nyt tarkoituksenmukaisesti toimintaamme.

Erityisesti haluan mainita nettisivuiltamme löytyvän Jäsenhuoneen, jossa toivon jäsentemme vierailevan hakemassa jäsenetujen koodeja, täydentämässä tietojaan sekä lukemassa ohjeita ja julkaisujamme.

Ethän myöskään epäröi olla yhteydessä toimistoomme, jos jokin asia askarruttaa.

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Sari Tuunainen
Toiminnanjohtaja

Lue jäsenkirje tästä!