Jäsenyys 2020

13.12.2019

Jäsenhinnoiksi syyskokous hyväksyi henkilöjäsenmaksun 59 euroa ja yhteisöjäsenmaksun 89 euroa.

Jäsenmaksut 2020

Yhdistyksen henkilöjäsenmaksu on pysynyt samalla tasolla jo vuodesta 2015 lähtien. Yhteisöjäsenen pieni hinnan korotus perustuu siihen, että yhteisöjäsenille on lisätty uusia jäsenetuja (mm. Kehittyvä koutsi -työpaja ja koulutustuki). Liittymismaksua yhdistys ei peri.

Tee e-laskusopimus tänään!

Sähköisenä tullut lasku on vaivaton ja varmasti perillä. Käy tekemässä vuoden 2019 laskun tietojen perusteella verkkopankissasi e-laskusopimus nyt heti. Näin vapautat yhdistyksen varoja muuhun käyttöön ja luontokin kiittää.

Jäsenlaskutus 2020

Vuoden 2019 laskutuksen yhteydessä ilmeni, että monet jäsenet eivät olleet saaneet jäsenlaskujaan. Tähän liittyen olemme päättäneet lähettää kaikille, joilla rekisterissä on toimiva sähköpostiosoite, jäsenlaskun sähköpostiin tammikuun puoliväliin mennessä. Jos tiedät, että sinulta puuttuu sähköpostiosoite rekisteristä, ilmoita siitä viipymättä osoitteeseen toimisto@suomenvalmentajat.fi. Joidenkin lajiyhteisöjen vuosikokous on tammikuussa ja jäsenhinta vahvistetaan tuolloin, joten he saavat laskunsa myöhemmin.

Jäsenkirje ja jäsenkortti 2020

Vuoden 2020 toimintaa ja jäsenelle tärkeää tietoa kootaan vuosittain ensimmäiseen jäsenkirjeeseen. Se lähetetään sähköisenä kaikille heille, joille lähtee jäsenlasku ja joilla rekisterissä on toimiva sähköpostiosoite. Heille, joilla sähköpostiosoitetta ei ole, jäsenkirje on luettavissa jäsenhuoneessa, jonne pääsee kirjautumaan tästä. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumeroa, joka löytyy jäsenkortista tai uusielle jäsenille lähetetystä infosta. Ellet ole saanut infoa tai jäsennumerosi ei ole tiedossasi jostain muusta syystä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@suomenvalmentajat.fi.

Toinen jäsenkirje lähetetään jäsenkortin saatteena ja siinä saat kaikki tärkeät salasanat ja toimintaohjeet jäsenetujen käyttöä varten. Jäsenkortti lähetetään maksaneille eräpäivän umpeuduttua. Kannattaa maksaa viimeistään eräpäivään mennessä, sillä eräpäivän umpeutumisen jälkeen korttien postitus tapahtuu kustannussyistä 2-3 viikon välein. Toimintavuonna 2020 jäsenkortti lähetetään vielä kaikille muovisena korttina. Tulevan vuoden aikana sen rinnalle kartoitetaan myös sähköinen malli. Kannattaa seurata viestintää asian tiimoilta e-Valmentajassa ja Valmentaja-lehdessä. Edellisten vuosien tapaan eräpäivän jälkeen maksamattomuuden vuoksi jääneitä Valmentaja-lehtiä emme postita jälkikäteen. Ne ovat maksaneille kuitenkin luettavissa Jäsenhuoneessa rikastettuina näköislehtinä.

Hyvää uutta vuotta 2020!